Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Betaalmogelijkheden bij Gezond Bezig Zijn

Om zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen biedt Gezond Bezig Zijn een groot aantal betaalmogelijkheden aan. Gezond Bezig Zijn vindt het belangrijk dat u op een veilige en gemakkelijke manier kunt betalen. Onderstaand zullen wij de betaalmogelijkheden voor Nederlandse en Belgische bankrekeninghouders beschrijven.

Discreet betalen
U betaald bij Gezond Bezig Zijn discreet. Dit wil zeggen dat er op uw bankafschriften een discrete omschrijving van ons bedrijf en uw bestelling staat. Zo behoud u uw privacy en weet niemand wat u precies besteld heeft.

Betaalmogelijkheden voor Nederlandse en Belgische bankrekeninghouders

Betalen met Creditcard – Visa of Mastercard

Bij Gezond Bezig Zijn kunt u veilig en gemakkelijk betalen met uw Creditcard. Het enige wat u hoeft te doen is uw Creditcard gegevens in te vullen en uw betaling is rond. Betaalt u bij Gezond Bezig Zijn met een Creditcard en bestelt u voor 16:00? Dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde werkdag.

Overmaken op ons bankrekeningnummer

U kunt ervoor kiezen het totaalbedrag van uw bestelling over te maken op ons bankrekeningnummer via internetbankieren. Wij zullen uw bestelling versturen zodra de betaling bij ons binnen. Houdt er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren.

Betaalmogelijkheden voor Nederlandse bankrekeninghouders

Betalen met iDEAL

iDEAL is de meestgebruikte veilige methode van online betalen voor Nederlandse bankrekeninghouders. Betaalt u met iDEAL dan kunt u direct veilig betalen via uw bank. Na voltooien van de betaling wordt uw bestelling verwerkt. Bestelt u voor 16:00 en betaalt u met iDEAL? Dan verstuurd Gezond Bezig Zijn uw bestelling nog dezelfde werkdag.

Betaalmogelijkheden voor Belgische bankrekeninghouders

Betalen met Bancontact Mister Cash

Belgische bankrekeninghouders kunnen in plaats van iDEAL kiezen voor Bancontact Mister Cash. Betalen met Bancontact Mister Cash is gemakkelijk, snel en veilig via uw bank. Betaalt u met Bancontact Mister Cash en bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde werkdag verwerkt.

Betalen met eMaestro

Bij Gezond Bezig Zijn kunt u veilig betalen met eMaestro. Betalen met eMaestro begint hetzelfde als betalen met een Creditcard. U vult uw kaartgegevens in en gaat vervolgens door naar eenzelfde scherm als wanneer u met iDEAL betaalt. U genereert via een digipas/random reader een unieke transactie code en bevestigt deze. Vervolgens wordt uw betaling direct afgerond. Bestelt u dus voor 16:00? Dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde werkdag.

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen